BİTLİS / ADİLCEVAZ - Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

Yeni bilgiler edinmek, hızlı düşünüp doğru karar vermek, zaman yönetimini geliştirmek, zihnimizi çalıştırmak ve tüm bunları yaparken heyecanı dorukta tutup eğlenerek öğrenmeyi sağlayacak bir çok etkinlik mevcuttur. Cumhuriyet YBO olarak biz bunu bilgi yarışmasıyla yapmak istedik. Bu amaçlar doğrultusunda okulumuz konferans salonunda 7. ve 8. sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasına ait görseler aşağıda verilmiştir :)

Şbt

Okulumuz öğretmenelrinden Emin Hocanın  Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerimizle yaptığı çalışma ilgiyle karşılandı.

Ock

KARNE HAFTASINDA BAKANLIĞIMIZCA BERİLENEN "SOSYAL SORUMLULUK VE KİTAP OKUMA" SAATİNDE  ÖĞRENCİLERİMİZLE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ölmedin sen

Boynunu bükmesin hilal

Ölmedin sen

Her çocuk Mustafa Kemal

Ock

“Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı.” cümlesi bir tekerleme gibi gelir yerleşir dilimize bu hafta. Okulumuzda yaptığımız etkinliklerle yerli malı kullanmanın ne kadar önemli olduğunu öğrencilerimize anlatmaya çalışırız.

Bunların yanı sıra velilerimizin öğrencilerimiz için hazırladığı çeşit çeşit yiyeceklerle bu hafta adeta bir şölene dönüşür.

Kas

Bir öğretmen, bir nesil demektir. Koca bir nesli yetiştirmek, geleceğin gözlerimizin önünde şekillenmesidir. Öğretmenlik bitmeyen bir yolculuk, serüvendir. Yolculuğun farklı safhalarında yola eşlik eden yüzlerce öğrenci, dokunulan yürekler, ışıldayan gözler demektir öğretmenlik.

Bugün okulumuzda öğrencilerimizin çok kıymetli öğretmenlerimiz için hazırladığı Öğretmenler Günü programı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt